Antikristuksen globaali taloudellinen valta

Mistä johtuu taloudellinen eriarvoisuus? Miksi mailla, niin kuin Suomella, on taloudellisia vaikeuksia, jotka johtavat kiristyneeseen tilanteeseen? Kuinka historia selittää nykytilannetta? Mitkä ovat päätoimijoita maailmantalouden taustalla? Kirjoitelma käsittelee näitä aiheita; mutta ensin tarkastellaan asian raamatullista taustaa.

Sisällys

I. Raamatullinen tausta

II. Vatikaani ja Iso-Britannia

III. Maailman kuninkaat

IV. Illuminati, keskuspankit ja maailmanhallituksen pystyttäminen

V. Kansainvälinen talous ja YK

VI. Kumpi on Antikristuksen merkki: totalitarismi vai riistokapitalismi?

I. Raamatullinen tausta

Babylonin ja Tyroksen kuninkaat ovat raamatullisia esikuvia (tyyppejä) Antikristuksesta (antityypistä). Tyros kuvaa ekonomista valtaa. Siitä sanotaan: ”… Sinä kohtasit tuhosi, meren kaupunki, maineikas kaupunki, merten herra!…” (Hes. 26:17); ”Sano Tyrokselle, tuolle suurelle kauppiaalle, joka asuu meriteiden portilla ja käy kauppaa meren rantojen ja saarien kanssa…” (27:3); ”… Meren kaikki laivat ja laivurit tulivat luoksesi kaupantekoon.” (27:9); ja ”… Kuka veti vertoja Tyrokselle, merimahdille? Sinun tavarasi saapuivat merten takaa, sinä ravitsit monia kansoja. Runsailla, arvokkailla tuotteillasi sinä vaurastutit maan kuninkaat.” (27:32,33). Antikristuksen tapaan, Tyros sanoi itsestään: ”Minä olen jumala, minä istun jumalten istuimella keskellä merta.” (28:2). Antikristuksen tapaan, myös Tyros korruptoi jumalanpalveluksen: ”Sinä teit kaupoissasi vääryyttä, monin synnein sinä saastutit pyhäkkösi.” (28:18). Tyroksen kukistuttua, siitä sanotaan: ”Laivamiehesi huutavat ja valittavat, niin että rannat järkkyvät ja kaikkialla soutajat lähtevät laivasta, kaikki laivurit ja merimiehet nousevat maihin ja huutavat suureen ääneen sinun tähtesi. He itkevät katkerasti, ripottavat hiekkaa hiuksiinsa ja kieriskelevät tuhkassa. He leikkaavat sinun vuoksesi päänsä paljaaksi ja pukeutuvat karkeaan kankaaseen, he itkevät sinua katkerasti, valittaen ja voihkien.” (27:28-31).

Antikristillisestä Babylonista lausutaan samalla tavalla: ”… Kaikki maailman kuninkaat ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.” (Ilm. 18:3). Aivan niin kuin Tyroksesta lausuttiin muinoin, niin antikristillisestä Babylonista sanotaan maailman historian viimeisinä päivinä: ”Maailman kauppamiehet itkevät ja surevat häntä, sillä enää ei kukaan osta heidän tavaroitaan…” (18:11); ”Noiden tavaroiden kauppiaat, nuo, jotka ovat rikastuneet porton vauraudesta, seisovat loitolla, kauhuissaan siitä, miten häntä piinataan. He itkevät ja valittavat: Voi sinua, suuri kaupunki! Sinä pukeuduit pellavaan, purppuraiseen ja helakanpunaiseen pukuun, sinun ylläsi kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, mutta hetkessä on rikkautesi tuhoutunut. ”Myös kaikki laivurit ja purjehtijat, kaikki merimiehet ja muut merenkulkijat seisoivat loitolla… He ripottivat hiekkaa hiuksiinsa ja huusivat itkien ja valittaen: — Voi suurta kaupunkia, jonka vauraudesta rikastuivat kaikki merenkulkijat! Se on hetkessä tuhoutunut.” (18:15, 16, 17, 19) Nebukadnessar, Babylonian kuningas, valloitti Tyroksen ja yhdisti näin ekonomisen vallan suureen Babyloniaansa. Ilmestyskirjan antityyppisen Antikristuksen voidaan huomata toimineen samoin. Lisäksi Ilm. 13:17 sanoo: ”Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku.” Tämä tarkoittaa, että Antikristus tulee asettamaan totalitaarisen vallan, ja lakeja jotka kontrolloivat myös taloutta. Edellisten raamatunkohtien lisäksi, seuraavat kohdat kertovat että totalitaarinen systeemi tulee olemaan maailmanlaajuinen: Ilm. 12:9; 13:2, 3, 7, 8, 14; 14:8; 17:15, 18; 19:20.

Apokalyptisena kirjana, Ilmestysirja on ennen kaikkea symbolinen kirja. Tämän vuoksi ostamisen ja myymisen evääminen tarkoittaa myös, ja ehkä ennen kaikkea, hengellisen ostamisen ja myymisen eli (raamatullisen) uskonnon julistamisen ja sen vastaanottamisen kieltämistä (Ranko Stefanovic, Revelation of Jesus Christ – Commentary on the Book of Revelation, second edition, s. 436). Onhan pedon merkki ihmisen hengellinen/henkinen ominaisuus joka ilmenee tekoina ja kuuliaisuutena pedolle (aiheesta artikkelissa Uskonvanhurskauden merkki).

Siitä huolimatta, voidaan Antikristuksella katsoa olevan myös kirjaimellisesti taloudellinen valta. Näin siksi, koska ensinnäkin esikuvallinen Babylon oli myös uskonnollispoliittinen ja taloudellinen valta. Toiseksi, poliittinen valta on pohjimmiltaan sidoksissa ekonomiseen valtaan ja maanomistukseen sekä nykyaikana mm. teknologian, median, viihdeteollisuuden ja perhearvojen hallintaan. Ei ole valtaa säätää lakeja ilman poliittista valtaa. Ei myöskään ole poliittista valtaa ilman sotavoimia ja rauhanturva-/poliisivoimia; ei ole sotavoimia ilman rahaa jolla ostaa sotakalustoa ja maksaa sotilaiden ylläpito; ja ei ole rahaa, ellei ole ekonomista valtaa.

Kolmanneksi, Saatana antaa juuri maailmallista loistoa jota ei useimmiten saa ilman rahaa. Vietyään Jeesuksen korkealle vuorelle ja näytettyään ”hänelle maailman kaikki valtakunnat ja niiden loiston”, Paholainen sanoi Jeesukselle: ”Kaiken tämän minä annan sinulle, jos polvistut eteeni ja kumarrat minua.” (Matt. 4:8-9) Antikristus on saanut kaiken vallan juuri Saatanalta, kumartamalla Paholaista. Antikristus on Saatanan välikappale joka saamalla koko maailman kumartamaan itseään, olemaan kuuliainen itselleen, saa suurimman osan ihmiskuntaa kumartamaan Saatanaa. Ilmestyskirjassa sanotaan: ”…Lohikäärme (Saatana) antoi sille (pedolle) voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan… Koko maailma ihmetteli petoa ja lähti seuraamaan sitä… ja kaikki kumarsivat lohikäärmettä, joka oli antanut pedolle sellaisen vallan. He kumarsivat myös petoa ja sanoivat: — Kuka on pedon vertainen, kuka pystyy taistelemaan sitä vastaan?” (Ilm. 13:2-4)

Neljänneksi, Paavali kirjoitti, että ”rahanhimo on kaiken pahan alkujuuri”. (1. Tim. 6:10) Tämä teksti voidaan kääntää, ja mielestäni tulisi kääntää, ”rahanhimo motivoi kaikenlaisiin paheisiin” (Daniel Wallace, The Basics of the New Testament Syntax), koska Saatanan itsekkyys ja ylpeys, jotka heijastuvat myös ihmisyydessä, ovat kaiken pahan alkujuuri, ei rahanhimo. Joka tapauksessa, rahanhimo on pahasta. Viidenneksi, Ilmestyskirjassa luopumuksen symbolina toimii numero 666. Esikuvallisena hahmona toimii Salomo, joka oli aluksi uskollinen Jumalalle, mutta saatuaan 666 talenttia kultaa vuodessa, hän otti pakanoita vaimoikseen ja alkoi palvella epäjumalia. (1.Kun. 10:14; 2.Aik. 9:13). Salomo alkoi luottamaan pakanallisiin oppeihin ja jumalanpalvelustyyleihin. Näin on käynyt, tarkalleen, myös kristikunnan historiassa, jonka seuraukset näkyvät nykyaikana. Toisin sanoen, Salomon luopumuksen mahdollisti myös, ja ennen kaikkea, taloudellinen valta.

Historia kertoo selvin kääntein, että keskiajan kirkko on tuo langennut kirkko josta oli tullut uskonnollistaloudellispoliittinen paavikunta (Lue enemmän varhaisen kristikunnan ja keskiajan historiasta artikkelista Paaviuden nousu kirkkohistoriassa). Raamattu ilmoittaa paavikunnan Antikristukseksi (Katso raamatulliset perusteet tutkielmasta Kristillinen apokalyptiikka). Onkin hälyttävää, että nykyinen paavi Franciscus on ensimmäinen paavi joka on kutsuttu puhumaan Yhdysvaltain kongressissa. Tapahtuma on 24.9.2015. Kongressi on se paikka Yhdysvalloissa, jossa säädetään lait.

Kuinka on mahdollista, että paavikunta olisi Antikristus? Auttaahan paavi Franciscus köyhiä ja pyrkii maailman parantamiseen. Entäs Äiti Teresa, joka tuli tunnetuksi köyhien ja sairaiden auttamisesta; eihän hän voi olla antikristus. Eikö Jeesus sanonut: “Hedelmistä te heidät tunnette”, tarkoittaen että ihmisen tuntee tämän tekojen perusteella (Matt. 7:15-21). On totta, että Franciscus ja monet katolilaiset tekevät paljon hyvää. Raamatun Antikristus ei tarkoitakaan ketään yksilöä. Kysymyksessä on instituutio joka opettaa väärin Jumalasta sekä pyrkii Raamatun periaatteen vastaisesti maailman herruuteen. Myös opetus on hedelmää. Katolinen kirkko opettaa mm. että ihminen pelastuu (vanhurskautuu = luetaan ”oikeamieliseksi” [righteous] eli ”täydelliseksi” ja sopivaksi taivaaseen) hyvien töiden / katumusharjoitusten / ihmispappien julistuksen perusteella, ei ainoastaan Jeesuksen veren perusteella. Paavikunta opettaa myös, että tunnustamalla sen auktoriteetin Raamatun yli, ei ainoastaan Jumalan auktoriteettia joka on Hänen sanansa, ihminen voidaan hyväksyä ”taivaan kansalaiseksi”. Lisäksi on totta, että Katolinen kirkko tekee paljon hyvää myös instituutiona. Mutta on myös totta, että he pyrkivät perustamaan juuri Raamatussa ennustetun totalitaarisen ja globaalin systeemin. Se perustuu pimeän keskiajan systeemiin, joka vakoili, uhkaili, sorti, jahtasi, kidutti ja tappoi ihmisiä jotka heidän mukaansa aiheuttivat epäjärjestystä kun he uskoivat Raamatun mukaiseen Jumalaan sekä ihmisen omantunnon vapauteen. Tämä keskiaikaiseen feodaaliseen systeemiin perustuva Uusi maailmanjärjestys rakentuu aivan silmiemme edessä. Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) toteuttaa maailmanlaajuisen yksityisomaisuuden takavarikoinnin valtiovallan avulla (KTF Uutiset). Euroopan keskuspankin johtaja Mario Draghi sai Angela Merkelin suostumaan taloudellisen vallan keskittämisestä Euroopan keskuspankille. Mario Draghi on saanut koulutuksensa jesuiittakoulussa (Wikipedia). 9.5.2014 YK:n johtaja tuli Vatikaaniin saamaan taloudellisia neuvoja, johon jesuiittapaavi Franciscus vastasi kehottamalla hyvinvoinnin ja varallisuuden uudelleenjakamiseen (Uutistoimisto Reuters).

New Yorkin pormestari Bill de Blasio kutsui paavi Franciscusta voimakkaimmaksi moraaliseksi ääneksi tämän päivän maailmassa. Hän sanoi paavin osoittavan oikeanlaista johtajuutta kutsuessaan maailman johtajat ja pormestarit yhteen taistelemaan ilmastonmuutosta ja ihmiskauppaa vastaan. Hän sanoi vielä: “Jos emme huolehdi maapallosta, jos meillä ei ole oikeudenmukaista taloutta, jos nämä kaksi tosiasiaa pohjautuvat yhtiöiden ja valtioiden päätöksiin, siinä ei ole järkeä. Ikävä kyllä ne syventävät negatiivisen trendin kehää… Meillä on vain harva todella kansainvälinen johtaja missään mielessä. Se mitä hän (paavi Franciscus) tekee, on kansainvälisen omantunnon äänen luominen.” Luonnollisesti, Blasion mielestä on mahtavaa että paavi puhuu USA:n kongressissa syyskuussa, koska “juuri ajatuksia epätasa-arvoisuudesta puhumisesta ja reilumman taloudellisen todellisuuden luomisesta on laiminlyöty. Ajoitus ei voisi olla parempi.” (Zenit) Pian sen jälkeen kun paavi oli puhunut senaatissa, sekä YK:n yleiskokouksessa, Yhdysvallat sai läpi Vapaakauppasopimuksen joka mahdollistaa globaalit lait (Wikipedia).

On kuitenkin monia tiedemiehiä, jotka eivät usko, että ihmisen kasvihuonepäästöt aiheuttaisivat maapallon lämpenemistä ja ilmastonmuutosta (Amazing Discoveries) niin merkittävästi, että se olisi niin hälyttävää niin kuin nykyään kuulutetaan. Esim. tohtori Richard Lindzen melko vakuuttavasti perustelee tätä kantaa (youtube). Itse en kuitenkaan ole ilmastoa tutkiva tiedemies, enkä tiedä totuutta tässä asiassa. Joka tapauksessa, vaikka ihmisen toimet aiheuttaisivat merkittävää ilmastonmuutosta, ei se oikeuta sellaisen järjestelmän luomista, joka tukahduttaa yksilön omantunnonvapauden ja uskonnonvapauden.

Paavikunta siis tekee hyvää, mutta samaan aikaan se tekee epäilyttäviä asioita. Lisäksi, niin kuin mainittiin, Jeesus tarkoittaa hedelmillä myös puhetta. Nuhdellessaan Fariseuksia, Hän sanoi: “Jos puu on hyvä, sen hedelmäkin on hyvä, mutta jos puu on huono, sen hedelmäkin on huono. Hedelmästään puu tunnetaan. Te käärmeen sikiöt, kuinka teidän puheenne voisi olla hyvää, kun itse olette pahoja! Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu. Hyvä ihminen tuo hyvyytensä varastosta esiin hyvää, paha ihminen pahuutensa varastosta pahaa.” (Matt. 12:33-35) Toisin sanoen sillä on merkitystä, mitä ihminen julistaa ja opettaa. Ei ole salaisuus, että Katolinen kirkko ei opeta Raamatun mukaisesti. Ensinnäkin se väittää olevansa Kristuksen sijainen maan päällä ja maailman hallitsija. Toiseksi se on muuttanut Jumalan Kymmenen käskyä. Kolmanneksi se opettaa mm., että kuvia ja patsaita voi palvoa, Marian synnittömyyttä ja välittäjänä toimimista ihmisen ja Jumalan välillä, leivän ja viinin todellista muuttumista Kristuksen lihaksi ja vereksi ehtoollisella, paavin ja pappien kutsumista Isäksi, syntien tunnustamista papeille, lapsikastetta, kiirastulioppia ja kuolleiden puolesta rukoilemista. Mikään näistä opeista ei ole Raamatun mukainen, ja ne häikäilemättömästi pimentävät Jumalan todellisen pelastussuunnitelman, luonteen ja lain.

Raamatussa sanotaan pedon (Antikristuksen) saavan kuolettavan haavan ja nousevan jälleen (Ilm. 13:3, 14) (Aiheesta artikkeleissa: Kristillinen apokalyptiikka ja Paaviuden nousu kirkkohistoriassa). Antikristuksen ollessa paavikunta, kuinka sillä voi olla niin paljon valtaa? Eikö se ole vain normaalina kirkkona suhtkot hyvin toimeentuleva järjestö ja hyväntekeväisyyttä harjoittava seurakunta? Ei. Business Insiderin laatiman listan mukaan, paavikunta on maailman kolmanneksi suurin maanomistaja. Paavikunta omistaa, jo avoimesti, noin 716 000 neliökilometriä maata (BI). National Post sanoo, että Katolinen kirkko on epäilemättä yksi maailman äveriäimmistä instituutioista (NP). The Age ilmoittaa, että Katolisella kirkolla on omaisuutta Australian osavaltiossa, Victoriassa, 9 miljardin dollarin arvosta, joka tekee siitä rikkaimman ei-valtiollisen maanomistajan tuossa osavaltiossa (The Age). Koko Australiassa kirkko on noin 30 biljoonan dollarin arvoinen (ibid.). The Age havaitsi, että Katolinen kirkko salailee paljon omaisuuttaan. Onkin olemassa lukemattomia kulisseja, joidan takana Rooma toimii. On selvää, että Vatikaanin saatua kuolettavan haavan vuonna 1798, kun Napoleon vei paavin vankeuteen, se joutui siitä lähtien toimimaan maan alla, salassa. Tämän vuoksi, se on toiminut salaseurojen kautta; ja usein sen jälleennousua valtaan on pidetty salaliittoteoriana. Kuitenkin vuonna 1929 Italian pääministeri Benito Mussolini ja kardinaali Pietro Gasparri laativat Lateraanisopimuksen joka takasi Vatikaanin itsenäisyyden ja paavin pääsyn jälleen yleiseen politiikkaan. Tapahtumasta jopa kirjoitettiin sanomalehdessä että ”haava on parantunut” (San Francisco Chronicle, 12.2.1929, http://biblelight.net/wound.htm). Jesuiittojen juonet ovat myös alkaneet vuotaa julkisuuteen; esim. 20 vuotta Maailman pankin palveluksessa toiminut, Yalessa lakia ja Amsterdamin yliopistossa taloutta lukenut ja Maailman pankin virallisia lakiasiakirjoja laatinut Karen Hudes toi esiin Maailman pankin kulissien takana tapahtuvan jesuiittojen globaalin vallan tavoittelun (kahudes; youtube). Ja ennen kaikkea, nykyinen jesuiittapaavi on maailman politiikan ja talouden kärjessä. Kuinka paavikunta on saanut niin suuren taloudellisen vallan ja mihin sen valta perustuu? Näitä asioita tarkastellaan tässä kirjoitelmassa. Artikkelin alussa käsitellään aiheen historiaa, ja lopussa tarkastellaan paavikunnan ja mm. Yhdistyneiden kansakuntien vaikutusta ja agendaa nykyaikana, sekä niiden yhteistoimin rakentamaa Uutta maailmanjärjestystä.

Lyhyesti, Ilmestyskirja sanoo selvästi, että Antikristus hallitsee kaikkia maailman kuninkaita (maailman poliittisia ja taloudellisia johtajia) (Ilm. 13:1-4; 16:12-14; 17:2, 18; 18). Nyt kun olemme laatineet raamatullisen perustan väitteelle suuresta taloudellisesta salaliitosta historiassa ja nykyajassa, voimme edetä todisteisiin historiasta ja maailman poliittisista liikkeistä nykyaikana. Seuraavat todisteet eivät siis ole argumenttini perusta, vaan Raamattu on. Seuraavat todisteet ovat kuin toisarvoisia todisteita, kuin aihetodisteita: vain perusargumenttia tukevia todisteita, jotka eivät kestä ilman Raamatun todistusta.

II. Vatikaani ja Iso-Britannia

Edellä mainitun Business Insiderin laatiman listan mukaan, maailman suurin maanomistaja on Englannin kuningatar Elisabet II. Maailmassa on nykyään kaksi monarkiaa, joiden juuret ovat erittäin varhaisissa ajoissa; ne ovat Rooma sekä Englanti. “Kaksi ainutlaatuista ihmistä maailmassa, jotka jakavat saman statuksen vallassa ja asemassa, ovat paavi ja kuningatar. Paavillinen istuin tunnustetaan maailman vanhimpana arvovaltana kuninkaalisissa. Almanach de Gotha kertoo sen olevan maailman vanhin monarkia. Joten, se tekee paavista kuninkaan, kardinaalien ollessa vastaavia kuninkaan pojille, maailmanuskonnon pään ja tunnustetun valtion Vatikaanin johtajan. Kuningatar polveutuu maailman toiseksi vanhimmasta monarkiasta, on Anglikaanisen kirkon pää ja Britannian johtaja, niin kuin hänen tittelinsä kertovat. Armeija, merivoimat ja ilmavoimat raportoivat hänelle. Ne ovat kirjaimellisesti “Hänen majesteettinsa armeija”, “Hänen majesteettinsa merivoimat” ja “Hänen majesteettinsa ilmavoimat”.” (Joan Veon, Prince Charles The Sustainable Prince, chapter 2, 1997, 1998)

Rooman kirkon asema keskiaikaisen Euroopan politiikassa ja taloudessa oli suunnattoman merkittävä. Luostareissa alkanut pankkitoiminta toi korkotoiminnan, sekä ekonomisen vallan keskittämisen kiltoihin ja ritarikuntiin. Kirkon ylin johto toimikin suurimpana pääpankkina, ja pappiskuntien ja ritarikuntien hierarkia muodostui ekonomiselle pohjalle. Myös suorituksista, veroista ja lahjoituksista saatiin huomattavia varoja. Ylimystö ajoi omia etujaan, ja esim. papiksi saatettiin palkata henkilö, jota ei ollut vihitty papiksi tai edes kastettu. Riittävä summa rahaa takasi työpaikan. Itse asiassa lähes jokainen kirkon eliittijäsen oli ostanut jäsenyytensä sijoituksena, odottaen huomattavaa korvausta kirkon tuloista (Rodney Stark, The Victory of Reason, s. 67).

Vuonna 1109 asetettiin aneoppi, jonka mukaan rahalla voidaan ostaa lähimmäisten pelastus kiirastulesta (http://www.historicist.com/daniel/the-antichrist-in-daniel). Lutherin päästyä totuuden makuun, hänen opiskellessaan ja julistaessaan Raamattua Wittenbergissä, 1500-luvun alkupuolella, kaupunkiin tuli anekauppias. ”Virkamies, joka määrättiin johtamaan anekauppaa Saksassa – Tetzel nimeltään – oli todistettu syylliseksi mitä häpeällisimpiin rikoksiin yhteiskuntaa ja Jumalan lakia vastaan. Mutta hän oli välttänyt rikoksiaan vastaavan rangaistuksen, ja hänen tehtäväkseen oli annettu edistää paavin voitonhimoisia ja häikäilemättömiä aikeita. Julkeasti hän toisti mitä räikeimpiä valheita ja kertoi ihmeellisiä taruja pettääkseen tietämätöntä, taikauskoista ja helposti harhaanjohdettavaa kansaa. Jos ihmisillä olisi ollut Jumalan sana, heitä ei olisi siten petetty. Heiltä oli evätty Raamattu, jotta he pysyisivät paavinvallan alaisinaja olisivat siten lisäämässä sen kunnianhimoisten johtajien valtaa ja varallisuutta.” (Ellen White, Alfa & Omega 7, s. 105; John C. L. Gieseler, A COmpendium of Ecclesiastical History, 4. jakso, 1. osa, 5. pykälä) Itseään, saatikka toista ihmistä, ei voi pelastaa hyvillä töillä. Vain Jumalan vanhurskaus pelastaa. Se ilmenee yleisesti Jeesuksen vuodatetussa veressä, sekä yksilöllisesti ihmisen ottaessa uskossa pelastuksen lahjan vastaan ja syntyessä uudesti Pyhästä Hengestä (enemmän artikkelissa Uskonvanhurskauden merkki). Kuitenkin vielä tänä päivänä paavi Franciscus myy aneita. Niitä oli myytävänä Katolisen maailman nuorisopäivillä mm. internetin kautta (esim. twitterissä) (Helsingin SanomatVatikaanin virallinen uutissivusto).

Keskiajan feodalismi oli paavikunnan keino alistaa kansa tahtonsa mukaan. Hierarkisessa pyramidissa, kuninkaat ja aateliset olivat paavin, temppeliherrojen ja korkeimpien piispojen alaisuudessa. Kaikki edellä mainitut ylhäiset tulivat paavin luo osoittamaan kunnioitusta ja hyväksyntää (nykyinen esimerkki tästä on kun presidentit ja kuninkaaliiset paavia tavatessaan pukeutuvat mustaan, polvistuvat hänen edessään ja suutelevat hänen sormustaan). Samanlaista yhteiskuntajärjestystä kannattavat jesuiitat. Sen lisäksi että Benito Mussolini kutsui fasistista valtakuntaansa kristilliseksi demokratiaksi, Charles Chiniquy kirjoitti: ”Jesuiittojen kenraali vaatii johtajuutta, yksinvaltiutta, yksinvaltiaiden yli. Mihin tahansa jesuiitat päästetään, siellä he tulevat olemaan johtajia, maksoi mitä maksoi. Heidän yhteisönsä on luonnostaan diktatoorinen, ja siksi se on leppymätön vihollinen kaikelle perustuslailliselle vallalle.” (Charles Chiniquy, Fifty years in the Church of Rome, Grand Rapids Michigan Baker Book House. 1968, alunperin julkaistu v. 1886, s. 487-488; lainaus Napoleonin vankeuden muistelmista).

Uskonpuhdistus muutti asioita, ja toi Jumalan Raamatussa ilmaisseen totuuden kansalaisten luettavaksi sekä Katoliselle universalismille ja absolutismille merkittävän kilpailijan. 1600-1700 luvulla Englanti rakensi edustuksellisen monarkian jonka raamatullisen valistuksen esimerkki oli omaa luokkaansa. On merkittävää, että edustuksellinen monarkia elpyi juuri protestanttisessa Englannissa. Edustuksellinen järjestelmä saavutti huippunsa kun Vilhelm III Oranialainen syrjäytti katolilaisen Jaakko II:sen valtaistuimelta. Mainio vallankumous on merkittävimpiä käännekohtia Englannin kuninkaan ja parlamentin valtasuhteiden kehityksessä. Wikipedia kirjoittaa siitä seuraavasti: ”Parlamentti sääti Bill of Rights -lain, joka yhtäältä julisti kuninkuuden siirtyneen Jaakko II:lta Vilhelmille ja Marialle ja toisaalta rajoitti monarkin valtaa ja pysäytti kehityksen kohti absolutismia muun muassa takaamalla kansalaisille ja parlamentille tärkeitä poliittisia oikeuksia, alistamalla parlamentille kuninkaan verotusoikeuden ja oikeuden pitää maassa sotaväkeä sekä kieltämällä kuningasta puuttumasta oikeuslaitoksen toimintaan. Laki myös poisti lopullisesti mahdollisuuden katoliseen kuninkaaseen, sillä lain voimaantulosta lähtien Englannin hallitsija on vannonut kruunajaisvalassaan puolustavansa protestanttista uskoa. Vuodesta 1689 Englannissa ja myöhemmin Yhdistyneessä kuningaskunnassa on katkeamatta vallinnut parlamentaarinen monarkia.” (http://fi.wikipedia.org/wiki/Mainio_vallankumous) 1800-luvulla Englanti olikin maailman menestynein ja johtavin maa.

Juuri siitä syystä kun Englanti kukoisti protestantismin eli raamatullisen uskon tähden, ja koska Jumala siunaa Sanansa opettamista ja omantunnonvapauden periaatetta (johon tosin oltiin vasta matkalla), jesuiittoja soluttautui Englantiin suurin joukoin. Seuraavaksi katolilaisen papin, teologian professorin sekä Inkvisition virallisen teologisen ennakkotarkastajan kommentti: ”Huolimatta kaikesta vainosta jota he (jesuiitat) ovat kohdanneet, he eivät ole jättäneet Englantia, jossa on suurempi määrä jesuiittoja kuin Italiassa; jesuiittoja on kaikissa yhteiskuntaluokissa; parlamentissa; englantilaisten virkamiehien joukossa; protestanttisten maallikoiden joukossa, jopa korkeammissa asemissa. En pystyisi erottamaan jesuiittaa protestanttipapista, tai protestanttipappia jesuiitasta.. Paavali tuli juutalaiseksi pelastaakseen juutalaisia; ei ole siis ihme, jos jesuiitta tekeytyy protestantiksi käännyttääkseen protestantteja.” (Descantes, Popery and Jesuitism in Rome, p. 128; quoted in Walsh, Secret History of Oxford Movement, p. 33) (Tästä ns. vastauskonpuhdistuksesta, jesuiittojen luonteesta ja Englannin uskonpuhdistuksesta voi lukea enemmän artikkelista Uskonpuhdistus ja vastauskonpuhdistus)

Ei mennyt kuin noin 300 vuotta uskonpuhdistuksen ydinajasta ja Katolinen kirkko oli ottanut Englannin haltuunsa. Jesuiitat soluttautuivat myös Oxfordin yliopistoon (B. C. Brownlee, Secret Instructions of the Jesuits [NY: American and Foreign Christian Unions, 1857], s. 11). Alkoi ns. Oxford liike (Oxford movement), jonka hengellinen herätys kutsui ihmisiä kääntymään ja muistamaan enemmän sakramentteja ja katolilaista uskoa. Englannin kuninkaan jesuiitta-rippipappi kertoi kirjeessä Ranskan kuninkaan Louis XIV:n jesuiitta-rippipapille, kuinka onnistuneesti jesuiitat olivat imitoineet puritaanisaarnaajia (Ibid., s. 11). Niin kuin mainittiin, Iso-Britannia oli maailman johtava teollisuusmaa. Sen uskottavuutta kuitenkin horjutti valtiollisten ja teollisten johtajien ahneus ja häikäilettömyys imperialismin ja kolonialismin muodossa. Tuohon aikaan, jesuiittojen alajärjestö vapaamuurarit olikin saanut jo huomattavan otteen ”protestanttisista” johtajista ja Oxford liike oli iskostanut katolisen ajattelun (universalismin) johtavaksi liikehdinnäksi politiikassa. Onkin mielenkiintoista, että imperialismi alkoi kukoistamaan juuri Oxford liikkeen ”jälkijunassa” ja salaseurojen sekä niiden katolis-spiritistisen mystiikan ja yhteisuskonnollisuudellisen mystiikan ja okkultismin yleistyttyä (katolilaisuus on aina perustunut yhteisuskonnollisuudelle).

Keskiaikaiseen hierarkiaan perustuvan Kruunun Temppelin perustivat Englantiin Temppeliherrojen ritarikunta. Temppeliherrain ritarikunta tavallaan määrittelee yhä ritarikuntien, niin kuin vapaamuurarien, Maltan ritarien, Kolumbuksen ritarien ja Opus Dein perinteen sekä salaseurojen perinteen (Lue enemmän artikkelista Salaliittoteoriat ja Raamattu). Politiikan syvimmissä riveissä on maailmanjärjestykselle konservatiivinen kunniajärjestys, joka on uskollinen perinnölleen: Roomalle. Erinäiset ritarikunnat eivät turhaan kanna kunniamerkkejään vaan niillä on hierarkaalista merkitystä. Temppeliherrain ritarikunta tai sen perinnön jatkaja on siis todellinen, elossa, ja voi hyvin. Se on paavikunnan ritarillisen seuraannon jatkaja ja kuningashuone, joten he todella katsovat Englannin kruunun kuuluuvan todellisuudessa heille. Miksi? Historia kertoo.

Vuonna 1205 Englannin kuningas Juhana Maaton tahtoi valita maansa arkkipiispan, mutta silloinen paavi Innocentius III korosti Rooman ylivaltaa valitsemalla Canterburyn arkkipiispan itse. Tästä suivaantuneena, Juhana nousi paavia vastaan karkottamalla Canterburyn munkit. Vuonna 1209 hänet määrättiin ekskommunikaatioon ja lopulta vuonna 1213 Juhana antoi periksi. Juhanan oli luovutettava kruununsa ja maansa paaville, jota hän siitä lähtien vuokrasi paavilta tuhannella markalla vuosittain, joka siihen aikaan vastasi 666 puntaa. Juhana kuitenkin lopetti maksamisen vuoden 1214 lopulla. (https://en.wikipedia.org/wiki/John,_King_of_England; http://www.britishmuseum.org/research/collection_online/collection_object_details.aspx?objectId=1675097&partId=1) Juhana ja paavi laativat vasallisopimuksen, jossa Englannin kruunu tulisi olemaan paavikunnan hallussa siitä lähtien (https://sourcebooks.fordham.edu/source/john1a.asp). Koska Temppeliherrain ritarikunnalla on valta Englannin ritarikuntien yli, Juhana tunnusti vasalliutensa temppeliritarien läsnäollessa ja hyväksymänä (Select charters and other illustrations of English constitutional history by Stubbs, William, 1825-1901; Davis, H. W. Carless (Henry William Carless), 1874-1928, s. 286, https://archive.org/stream/selectchartersa01stubgoog#page/n282/mode/2up). Tämä vasallisopimus on se, jonka nojalla Vatikaani katsoo Yhdistyneen kuningaskunnan olevan yhä heidän omistuksessaan, sillä paavikunta ei koskaan ole virallisesti päättänyt sopimuksen laillista herruutta Englannin yli, niin kuin professori Nicholas Vincent (University of East Anglia) sanoo (https://www.historyextra.com/period/norman/when-did-the-pope-rule-england/).

Englanti on usein ollut hankala Roomaa kohtaan, tunnistaen ja kieltäen sen Jumalan sanan vastaisen ja itsekorottavan, uskontoon vetoavan, vaatimuksen maailman herruuteen. Vuonna 1215 Juhana allekirjoitti Magna Cartan, joka eväsi häneltä oikeudet aatelisten yli ja oikeudet mm. ostaa tai evätä ilman oikeutta. Magna Carta oli merkittävä “ihmisoikeuksien” perustuslaillinen määrääjä. Paavi oli luonnollisesti, omasta mielestään, Magna Cartan yläpuolella, eikä hyväksynyt sitä ja määräsi bullan Magna Cartaa vastaan (https://www.bl.uk/collection-items/the-papal-bull-annulling-magna-carta). Rooma yhä katsoi Englannin kuuluvan sille. On myös mielenkiintoista, että legenda Robin Hoodista sijoittuu samoihin aikoihin (https://fi.wikipedia.org/wiki/Juhana_Maaton). Legendahan kertoo itsemääräävästä ja rahanahneesta kuninkaasta (joka ainakin 19:sta vuosisadan Robin Hoodissa kuvataan Juhanana), jota vastaan nousee ”sankari” joka pyrkii varallisuuden uudelleenjakamiseen ja sosiaaliseen oikeuteen. Tätä sosiaalista oikeutta, jakaa hyvinvointia ja olla perustuslakien yläpuolella, on läpi historian edustanut paavikunta. Magna Carta oli yritys laatia perustuslaillinen oikeus ilman paavikunnan arvovaltaa. Vain kolme sen artiklaa ovat voimassa tänäpäivänä. Vaikuttaa siltä, että legendaa Robin Hoodista on käytetty ja käytetään tänäkin päivänä korottamaan paavikunnan ideologiaa (esim. Ridley Scottin ohjaama ja Russell Crowen tähdittämä Robin Hood [2010]; ei ole sattumaa että Russell Crowe on ”paavifani” ja tähditti myös tuoretta Noah elokuvaa joka julistaa ympäristönsuojelua ja antaa väärän kuvan Jumalan luonteesta sekä syistä ja olosuhteista jotka veivät munaisen maailman tuhoon [Amazing Facts News]). Ympäristönsuojelu on, tietenkin, itsessään hyvä asia. Mutta varsinkin nykyään kestävän kehityksen ja luonnonsuojelun julistusta käytetään tekemään yksityisomistuksesta, yleensä kapitalismista tai protestanttisesta kapitalismista ja oikeudesta rahan ahneuden syypäitä, osoittaen riistokapitalismia jolla ei ole mitään tekemistä todellisen protestantismin ja yksityisomistuksen kanssa joka on Raamattuun perustuvaa (Katso seuraavat raamatunkohdat: 3. Moos. 25:10; 1. Kun. 4:25; Sananl. 5:15; 13:22). Rikkaus ja omistaminen ei ole itsessään paha asia. Jeesus sanoi: ”Lapset, kuinka vaikea onkaan niiden, jotka luottavat tavaraansa (rikkauksiinsa, ”riches” [KJV]), päästä Jumalan valtakuntaan!” (Mark. 10:24, korostus lisätty) Kestävää kehitystä opettava ja maailmantalouden kuriin laittava, pian koossa oleva, maailmanjärjestys perustuu samalle sosiaaliselle oikeudelle kuin keskiajan järjestelmä, jonka päänä tulee olemaan paavi (niin kuin Raamattu ennustaa).

Ehkä Juhana Maaton otti mallia isästään sillä historia kertoo myös toisesta merkittävästä Englannin ja paavikunnan yhteenotosta, joka tapahtui Juhanan isän Englannin kuningas Henrik II:n (1133-1189) valtakaudella. Henrik teki muutoksia oikeuslaitokseen, ja vähensi näin kirkon valtaa. Thomas Becketin tultua Canterburyn arkkipiispaksi, hän nousi asiassa Henrikiä vastaan. Vuonna 1170 neljä Henrikin ritaria tappoivat Becketin. Arkkipiispa oli Rooman kirkon alainen, joten näin Henrik tuli väheksyneeksi Rooman auktoriteettia. Häntä rangaistiin lyönneillä ja hän joutui viettämään yön Becketin haudassa.

Puolestaan vuonna 1982 paavi Johannes Paavali II oli ensimmäinen paavi vuosisatojen jälkeen, joka tapasi Canterburyn arkkipiispan, joka oli siihen aikaan Robert Runcie. Wembley stadionilla laulettiin paavin kunniaksi laulu “On koko maailma hänen kädessään”. Paavi ja arkkipiispa myös vierailivat oletetulla paikalla, jossa Becket oli surmattu. He polvistuivat ja yhtyivät hiljaiseen rukoukseen. (http://news.bbc.co.uk/onthisday/hi/dates/stories/may/29/newsid_4171000/4171657.stm) Toisinsanoen he polvistuivat paikalla jossa Rooman auktoriteettia oli uhmattu, yhtyen tällä kertaa Rooman arvovallan tunnustamiseen. Juuri uskonpuhdistus opetti, että uskonto ei saa nousta auktoriteetiksi valtiovallan yläpuolelle säätelemään ihmisten omatuntoja. Juuri Englanti oli protestantismin kärkimaa 1500-1800 luvuilla, ja sitä mukaa myös Amerikka 1700-1800 luvuilla. Mutta vastauskonpuhdistuksen toimesta, paavikunta otti jälleen vallan, osoittaen sen merkittävällä tavalla Iso-Britannian maaperällä vuonna 1982.

Temppeliritareihin on aina kuulunut mm. kreivejä, piispoja ja arkkipiispoja, ja heillä oli paljon valtaa keskiajalla. Mm. arkkipiispoja oli Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan vaaliruhtinaina. Vaaliruhtinailla oli äänestysoikeus keisarin valinnassa. Temppeliritarikunnalla (tai sen jatkajilla) on suunnaton valta myös modernina aikana (Salaliittoteoriat ja Raamattu). Temppeliritarien perinteen jatkajat ovat ennen kaikkea Jesuiitat (joka on sotilaallinen järjestö), Maltan ritarikunta sekä Vapaamuurarit. Niin kuin on edellä osoitettu, kuningas Juhanan sopimuksen nojalla temppeliritarit omistavat laillisesti (katolisen lain mukaan) Englannin kruunun ja he puolestaan ovat paavikunnan alaisuudessa; ja paavikunta on jesuiittojen kenraalin alaisuudessa (tai ainakin jokin salainen katolinen hierarkia hallitsee koko maailman uskonnollistaloudellispoliittista hallitusta [Ilm. 13:2, 3, 4, 7; 17:1, 5, 14, 18]) (ibid.). Onkin mielenkiintoista, että mm. Englannin kuningatar käyttää kaapua jossa on Johanniittain ritarikunnan tunnus (https://fi.wikipedia.org/wiki/Johanniittain_ritarikunta). Lisäksi kuningatar laittaa aina mustan puvun ylleen tavatessaan paavin, joka on pukeutunut valkoiseen. Se vaikuttaisi symboloivan paavin ylivertaisuutta ja kuningattaren alamaisuutta.

Johanniittain ritarikunnan juuret ovat paavikunnassa ja Maltan ritarikunta on toinen järjestö joka on vastaava Johanniittain ritarikunnalle. Niillä onkin sama kahdeksansakarainen risti merkkinään. Molempien ritarikuntien edustajat, ja sitä mukaa myös Englannin kuningatar sekä hänen sukkanauharitarikuntansa (https://fi.wikipedia.org/wiki/Sukkanauharitarikunta), ovat paavin alamaisia jos seuraamme Juhanan vasallissopimusta (jota paavikunta ei ole virallisesti mitätöinyt).

Lisäksi on Order of the Bath (https://fi.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Bath), johon Walesin prinssi Charles kuuluu. Myös tämän ritarikunnan ansiomitalli on sama kahdeksansakarainen tähti. Tähän ritarikuntaan on vihitty myös mm. presidentit Ronald Reagan (joka teki paavi Johannes Paavali II:sen kanssa ns. ”Pyhän liiton” vastoin Yhdysvaltojen perustuslakia) ja George Bush (Veon, The Sustainable Prince, chapter 2). Ritariksi vihitään ansiokkaasta palveluksesta kruunulle (paaville). Esim. U2 yhtyeen keulamies Bono on aateloitu. Onkin mielenkiintoista, mitä hänellä on sanottavaa paavi Franciscuksesta. Hän sanoi: ”Maan mahtavien tulisi kuunnella isä Franciscoa ja pysäyttää maailman korruptio.” (http://ktfnews.com/rock-star-is-inspired-by-pope-frances/) Paavi Franciscuksen tavoin, Bono ajaa yhteisen uskonnon ja yhteisen maailmanjärjestyksen asiaa (ibid.). On myös merkittävää, että hän näyttelee avoimesti Illuminatin merkkejä (http://illuminatiwatcher.com/wp-content/uploads/2013/06/8193bonoknighted.jpg; https://illuminatisightings.files.wordpress.com/2011/03/bono_illuminati.jpg) (Illuminatista kerrotaan enemmän alempana).

Walesin tunnus on lohikäärme, ja kruunattuaan Charlesin vuonna 1969, kuningatar Elisabet II lausui seuraavat sanat: ”Tämä lohikäärme antaa sinulle sinun valtasi ja sinun oman arvovaltasi”. On mielenkiintoista, että Rooman tunnus on läpi historian ollut lohikäärme. Pakanallinen Rooma asetti sen mm. siltoihin. Lohikäärme-tunnus on myös paavillisen Rooman vaakunassa (http://www.aviewoncities.com/gallery/showpicture.htm?key=sveit0485). Puolestaan Ilmestyskirjan 12. luku kuvailee Saatanan lohikäärmeeksi, joka käyttää petoa (uskonnollispoliittista Rooman valtaa) tarkoituksissaan. Seuraavasta luvusta voidaan lukea, että lohikäärme ”antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan” (Ilm. 13:2).

III. Maailman kuninkaat

Katolilaiset valloittivat myös Amerikan. Yhdysvaltojen senaatissa katolilaisia on eniten edustettuna kristillisistä ryhmistä/kirkoista (https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_affiliation_in_the_United_States_Senate). On mielenkiintoista, että myös edellä mainitun Juhana Maattoman ja paavikunnan välisen sopimuksen nojalla, Yhdysvallat kuuluu paavikunnalle. Näin on myös siksi, että pääosin temppeliritarit laativat Yhdysvaltojen Itsenäisyyssopimuksen, niin kuin alla osoitetaan. Ei olekaan sattumaa, että Washingtonin arkkitehtuurissa, sisustuksessa ja patsaissa on paljon okkultismia.

Michael Edward (Ecclesiastic Commonwealth Community [ECC]) kirjoittaa, että “silmät todella avautuvat kun saa tietää, että Kruunun temppelin Middle Inn on julkisesti ilmoittanut että paikalla oli vähintään viisi Templar Bar asianajajaa, jotka olivat vannoneet juhlallisen valan Kruunulle, jotka kirjoittivat oletetun Amerikan Itsenäisyysjulistuksen. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että julistuksen/sopimuksen molemmat osapuolet olivat samaa alkuperää, Kruunun temppelistä. Ellet ymmärrä tämän tärkeää merkitystä [niin se tarkoittaa sitä, että] ei ole olemassa kansainvälistä sopimusta jota voidaan koskaan kunnioittaa, tai jolla voisi koskaan olla lainmukaista vaikutusta, kun sama osapuoli allekirjoittaa sekä ensimmäisen että toisen osapuolen nimissä. Se on ainoastaan arvoton paperinpala ilman laillista arvovaltaa, kun sopimuksen molemmat osapuolet ovat yksi ja sama. Todellisuudessa Amerikan Itsenäisyysjulistus oli, ei enempää kuin, Kruunun temppelin sisäinen muistio joka tehtiin sen privaattijäsenien kesken.” (15.7.2003, http://protocolshistory.blogspot.ca/2010/09/crown-temple-by-rule-of-mystery-babylon_6037.html).

Onkin mielenkiintoista, että kaikkien USA:n presidenttien sukulinja voidaan jäljittää yhteen kuninkaalliseen perheeseen. Jäljityksen voi suorittaa luotettavimmin tutkimalla Salt Lake Cityn sukututkimuskirjastoa. Se on mormonien ylläpitämä ”maailman suurin sukututkimuskirjasto, jonne on 1940-luvulla mikrofilmattu esimerkiksi kaikki Suomen luterilaiset kirkonkirjat… Mormonit auttavat tarvittaessa kaikkia sukututkimuksesta kiinnostuneita ihmisiä.” (Jyrki Rossi, Suomalainen usko, Kirjapaja, 1998, s. 58) Onkin merkittävää, että samaan kuninkaalliseen sukuun kuuluvat myös mm. mormonismin perustaja Joseph Smith (joka oli myös vapaamuurari), Sir. Winston Churchill ja Al Gore. Seuraavaksi luettelo (Salt Lake Cityn Burke’s Beerage & Baronetage ja Burke’s Landed Gentry sukuluetteloista) merkittävien henkilöiden läheisistä suhteista kuninkaallisiin (suluissa lukee henkilön nimi jonka jälkeläisestä on kyse):

George Washington (descendant of Edward III of England)

Thomas Jefferson (descendant of Henry I of England)

James Madison (descendant of Edward I of England)

John Quincy Adams (descendant of Edward III of England)

William Henry Harrison and his grandson, Benjamin Harrison (descendants of Edward I of England)

Zachary Taylor (descendant of Edward I of England)

Franklin Pierce (descendant of Henry I of England and William I of England)

Rutherford Hayes (descendant of David I of Scotland) Grover Cleveland (descendant of Edward I of England)

Theodore Roosevelt (descendant of Edward III of England)

William Taft (descendant of Edward I of England)

Warren Harding (descendant of Ethelred II of England)

Calvin Coolidge (descendant of Henry II of England)

Herbert Hoover (descendant of John of England)

Franklin Roosevelt (descendant of Edward III of England)

Richard Nixon (descendant of Edward I of England)

Gerald Ford (descendant of Edward I of England)

George H.W. Bush and his son, George W. Bush (descendants of Edward I of England)

Barack Obama (descendant of Edward I of England and William the Lion) (http://www.ourfamtree.org/attach/List_of_US_Presidents_by_Genealogical_Relationship.pdf; https://c2.staticflickr.com/2/1071/1354206860_ca4bdee93c_b.jpg)

Jokainen edellä mainituista henkilöistä on Alfred Suuren jälkeläinen. Lisäksi suurinosa heistä kuuluu tai on kuulunut vapaamuurareihin sekä muihinkin salaseuroihin. Presidenttien kuvat, nimikirjoitukset ja vapaamuurariarvot ovat avoimesti esillä loosissa (http://amazingdiscoveries.tv/media/128/215-revolutions-tyrants-and-wars/). Voisikohan olla, että presidenttejä ja korkeilla paikoilla istuvia ei valitakaan kansanäänestyksellä?

Vaikka Ilmestyskirjan sanoma siitä kuinka Saatana, pahat henget ja Babylon ovat vietelleet tai tulevat viettelemään ”kaikki maailman kuninkaat” maailman tulevaisuuden ja järjestyksen rakentamiseen (Ilm. 16:14; 18:3,9) on ennen kaikkea symbolinen kuvaus niistä maailman johtajista jotka luottavat ihmisen omaan voimaan, hierarkiaan ja kunniaan, ovat nämä kuvaukset, ainakin tässä tapauksessa, melko lähellä myös kirjaimellisuutta. On kuitenkin selvää, että ihmisen noustessa vaikutusvaltaiseen asemaan, hän ei silloin automaattisesti muutu pahaksi henkilöksi. Raamatun ilmaus ”kaikki maailman kuninkaat” tarkoittaa yksinkertaisesti vain niitä poliittisia ja taloudellisia johtajia, jotka ovat valinneet Antikristuksen ja tarkoituksella asettavat kunnioituksensa ja uskollisuutensa tämän maailman valtiuden ja itsekorotuksen huipulle: paavikunnalle. Kyseessä ovat nimen omaan maailman kuninkaat. Raamattu tekee erotuksen Jumalan lapsien ja tämän maailman lapsien välillä.

On kuitenkin myös selvää, että Antikristus viettelee mukaansa pikku hiljaa ja asteittain. Esim. vapaamuurariudessa on erinäisiä asteita ja portaita, joille ei pääse nousemaan ellei ole valmis siihen ja ellei ole valmis tunnustamaan samoja uskomuksia ja oppeja. Hierarkaalisen systeemin pyramidin ylemmillä paikoilla olevilla on aina enemmän tietoa “Saatanan syvyyksistä” (Ilm. 2:24 VKR), joten maailman todellisilla kuninkailla, aivan pyramidin kärjessä olevilla, on erityisen tiivis okkultistinen suhde Saatanaan ja hänen maailmanjärjestykseensä, sillä he tulevat “tuntemaan” Paholaisen salaisuuksia (Ilm. 2:24 VKR ja KJV; “tuntea” verbi Raamatussa merkitsee todellista kokemusta [Stefanovic, s. 135]). Onkin mielenkiintoista, että Saatanan syvyydet maininneen raamatunkohdan (Ilm. 2:18-29) asiayhteyden kuvaus Tyatiran seurakunnasta kuvaa keskiaikaa, kuuluessaan kristikunnan vaiheita kuvailevaan aikaprofetioiden sarjaan. Siinä Jeesus viittaa Isebelin oppiin kuvaillessaan langennutta keskiajan seurakuntaa, joka oli tehnyt kompromissin epäjumalanpalveluksen kanssa, sisällyttäessään oppiinsa ja jumalanpalvelukseensa aineksia babylonialaisesta, persialaisesta, egyptiläisestä ja hellenistis-roomalaisesta okkultismista ja filosofiasta. Esikuva tulee Vanhan testamentin puolelta: 1.Kun. 16:31-32, jossa kerrotaan kuningas Ahabista: “Ei siinä kyllin, että hän kulki Jerobeamin, Nebatin pojan, synneissä. Hän jopa otti vaimokseen Sidonin kuninkaan Etbaalin tyttären, Isebelin, ja ryhtyi palvelemaan ja kumartamaan Baalia. Hän rakensi Samarian kaupunkiin Baalille pyhäkön ja pystytti sinne Baalin alttarin.” Juuri keskiajalla syntyi Temppeliherrain ritarikunta, jota syytettiin okkultismista. KR92 käännöksessä Saatanan “salaisuuksiin” langenneet ovat “vihkiytyneet” niille, joka mielenkiintoisesti sopii salaseurojen salaiseen luonteeseen sekä niiden tapoihin toimittaa vihkivala uusille jäsenille.

Lisäksi on mielenkiintoista, että Tyatira oli kuuluisa kauppakilloista ja kauppareittien yhtymäkaupunki. William M. Ramsay kirjoittaa: “Killat olivat järjestäytyneitä yhdistyksiä, jotka pyrkivät aktiivisesti suojelemaan yhteisiä etuja, omistamaan maata, saamaan hyväksytyksi lakeja, ja harjoittamaan huomattavaa valtaa.” (The Letters to the Seven Churches of Asia) Niin kuin mainittiin, luostareissa alkanut pankkitoiminta toi korkotoiminnan sekä ekonomisen vallan keskittämisen kiltoihin ja ritarikuntiin. Keskiaikaisen kirkon ylin johto toimi suurimpana pääpankkina, ja pappiskuntien ja ritarikuntien hierarkia muodostui ekonomiselle pohjalle. Muinaiset killat siis toimivat esikuvina ja antavat pohjan länsimaisen historian salaseuratoiminnalle. Niiden toiminta ei paljon poikennut temppeliritarien aloittamista, ja mm. vapaamuurarien jatkamista, salaseurojen intresseistä.

Temppeliritarien hierarkia ja niiden suksessiossa syntyneiden seurojen hierarkia ja järjestelmällisyys vetoavat ihmisen järjestyksen kaipuuseen. Seurojen vannomat veljeyttä, uskollisuutta ja kunniallisuutta ihannoivat valat tuovat monille turvallisuuden ja kunnioitettavuuden tunteen. Jäsenten välinen veljeys ja uskollisuus antavat yhteishenkeä; mutta ikävä kyllä Paholainen tietää kuinka käyttää tätä ihmisen kaipuuta, ja hän saa ihmiset sitoutumaan toisiinsa väärissä periaatteissa ja tyytymään ainoastaan yhteishenkeen huolimatta siitä minkälainen henki on kyseessä ja mistä lähteestä tuo henki ja sen edustamat periaatteet ovat. Useimmat salaseurat perustuvat sotilaalliselle hierarkialle, jonka motto on suurin piirtein: “Olemme valinneet tiemme yhdessä. Yhdessä me joko seisomme tai kaadumme. Yhteinen etu menee kaiken muun edelle.” Lisäksi jos seura on kytköksissä korkea-arvoisiin ja vaikutusvaltaisiin yhteiskunnan tukipilareihin, niin se asettaa ihmisen sitovaan verkostoon joka tuntuu tarjoavan ja tarjoaakin tämän maailman ajallisen menestyksen. Kuitenkin juuri valat sitovat niin, että seuroista on lähes mahdotonta erota. Tämä on se Antikristus, instituutio, peto, joka on sidottu valojen ja vihkimysten kautta omaan mahdottomuuteensa ja hallitsemattomuuteensa (hallitsemattomuudella tarkoitetaan Jumalan mahdollisuutta hallita; luonnollisesti jos Jumala ei hallitse, niin Saatana hallitsee). Tämä on se suuri Babylon, portto, jonka kanssa “maailman kuninkaat” harjoittavat haureutta Jumalan puhtaita tarkoituksia vastaan. Näin Saatana on luonut valtakuntansa ja sitoo maailman vaikutusvaltaisimpia ihmisiä verkkoonsa, suunnitelmaansa oman valtakuntansa perustamiseksi. Hänen valtakuntansa ja suunnitelmansa valtakunnasta on kuitenkin huijausta, sillä “hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!” (Ilm. 12:12)

Saatana kokoaa joukkojaan koko maailmassa ja erityisesti Yhdysvalloissa joka on sen suuri ”eturintaman sotakoneisto”, ohjaten maailmaa globaalin turvallisuussysteemin ja hengellisyyden alle. Seuraavaksi lainaus ja ennustus yli sadan vuoden takaa: ”Niissä pyrkimyksissä, joita nyt on Yhdysvalloissa valtion tuen hankkimiseksi kirkon laitoksille ja perinnäistavoille, protestantit seuraavat paavilaisten jälkiä. Menevätpä pitemmällekin. He avaavat oven katolisen kirkon pyrkimyksille saavuttaa protestanttisessa Amerikassa se ylivalta, minkä se on menettänyt vanhassa maailmassa. Tälle liikkeelle antaa vielä suuremman merkityksen se, että sen päätarkoituksena on sunnuntain pyhittämisen voimaan saattaminen – tapa, jonka Rooma pani alulle ja jota se väittää arvovaltansa merkiksi. Paavillisen kirkon henki – halu mukautua maailman tapoihin ja ihmisten perimätietojen korottaminen Jumalan käskyjen yläpuolelle – leviää protestanttisiin kirkkokuntiin ja johtaa ne toimimaan sunnuntain korottamiseksi, samoin kuin katolinen kirkko on aikaisemmin tehnyt.” (Ellen White, Alfa & Omega 8, s. 82)

IV. Illuminati, keskuspankit ja maailmanhallituksen pystyttäminen

Katolisen eliitin luotua ja vahvistettua Eurooppaa dominoivan valtionkirkollisen hierarkiansa, ritarikuntansa ja politiikkansa noin tuhannen vuoden pitkän perinteen aikana ennen reformaatiota, on selvää, että he eivät ole antaneet tuumaakaan periksi taisteluitta, eivätkä luopuneet instituutioistaan. Jopa yleisessä kirkkohistoriassa kerrottu jesuiittojen soluttautuminen selittää parhaiten ne tavat, joilla paavikunta on saanut vallan maanalaisella työllä protestanttisissa maissa ja maailmassa, ja saa yleisen vallan maailmassa, niin kuin Raamattu kertoo tapahtuvan. Jesuiittojen ja muiden katolilaisten muuttaessa Lontooseen, temppeliritarit alkoivat jälleen saamaan valtaa vähän kerrassaan katolilaisten saatua innoitusta ja oppia jesuiittojen kouluista ja niissä opetettavista keinoista hankkia arvovaltaisia henkilöitä puolelleen. “Englantiin oli palannut joukoittain innostuneita nuoria englantilaisia katolilaisia, jotka olivat saaneet koulutuksensa englantilaisissa jesuiittakollegioissa (perustettu Reimsiin v. 1566 ja Roomaan v. 1579) ja uskoivat voivansa palauttaa Englannin Rooman kirkkoon.” (Christensen & Göransson, Kirkkohistoria 2, s. 330)

Niin kuin edellä mainittiin, jesuiittojen juonet, jotka yltävät nykyaikaan asti, ovat alkaneet vuotaa julkisuuteen; esim. 20 vuotta Maailman pankin palveluksessa toiminut, Yalessa lakia ja Amsterdamin yliopistossa taloutta lukenut ja Maailman pankin virallisia lakiasiakirjoja laatinut Karen Hudes toi esiin Maailman pankin kulissien takana tapahtuvan jesuiittojen globaalin vallan tavoittelun. Hudes viittasi Federal institute of technologyn tekemään tutkimukseen, joka paljasti että maailman suuryhtiöt, joita on 45 000, omistaa eliittiryhmä joka on ostanut ne ja median. Tämä ryhmä (jesuiitat) johtaa niitä kaikkia maailman suuryhtiöitä salassa, kulissien takana. Samaan hengenvetoon Hudes kertoo, että Maailman pankin omistaa jesuiitat. Hän myös sanoo, että kaikki maat tietävät asiasta mutta eivät tee asialle mitään. Maailmanpankin lakimiesten joukosta on noussut useita paljastajia (whistlerblowers), jotka ovat saaneet tarpeekseen systemaattisesta kieroilusta. Hudes kertoo ostaneensa Maailmanpankin velkakirjan ja ”seuranneensa rahaa” ja havainneen, että velkakirjoja ei tarkastettu standardien mukaan. Tämän johdosta hän haastoi Maailman pankin oikeuteen, mutta 188 talousministeriä lopetti hänen haasteensa. Hän pyrki saamaan selville, mistä se johtui. Hudes oli aina luullut, että CIA ja muut tiedustelujärjestöt ovat yhdessä se suuri salassa toimiva vallansäätelijä, mutta hän havaitsi että kaikkia muita tiedustelujärjestelmiä suurempi järjestö ja kaiken takana oleva systeemi sijaitsee Vatikaanissa; hän havaitsi, että kaikki raha päätyy Vatikaaniin. Korkeissa piireissä hän huomasi, että rehelliset yksilöt eivät pysyneet viroissa vaan juonittelijat saivat korkeimmat pallit. Hän kertoo, että maailman hengelliset johtajat vievät maailman harhaan antamalla sen roistojen haltuun. (kahudes; youtube)

Jesuiitta professori Adam Weishaupt (Ingolstadt College) perusti Illuminati järjestön vuonna 1776 Bavariassa Saksassa. Vuonna 1780 Illuminati muutti pääpaikkansa Frankfurtiin Saksaan. On väitetty, että vapaamuurarien kautta Illuminati tutustui Rothschildeihin ja muodosti allianssin. Rothschildit rahoittivat Illuminatia, joka auttoi heitä laajentamaan liiketoimintaansa joka myöhemmin kasvoi imperiumiksi. Rothschildit ovat merkittävin taho kansainvälisessä taloudessa tänä päivänä. Rothschildit ovat Vatikaanin virallisia taloudenhoitajia. F. T. Saussy kirjoitti: “Tietäkää, että Rothschildit on tärkeä juutalainen suku. Etsin heidät juutalaisesta Encyclopedia Judaica tietosanakirjasta ja havaitsin, että he kantavat arvonimeä: ’Vatikaanin rahaston hoitajat’.” “Kuka osaisi ikinä etsiä ortodoksijuutalaista sukua avaimeksi Roomalaiskatolisen kirkon rikkauksiin.” (F. Tupper Saussy, Rulers of Evil, s. 161-162; Austin P. Cooke, The 200 year Plot for Global Control – The Hidden Significance of the Impending One World Government) Nimi Rothschild tarkoittaa ”punaista kilpeä”. On mielenkiintoista, että Rooman armeija oli se jonka ritarit kantoivat punaista kilpeä. Myös Pelastusarmeija ja Punainen risti on Knights Hospitallerin johdannainen (https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Hospitaller), osoittaen sen punaisella kilvellään sekä teologiallaan. Maltan ritarit, Pelastusarmeija ja monet muut järjestöt, jotka auttavat ihmisiä, tekevät hyvää työtä, mutta tämän artikkelin tarkoitus ei olekaan tuomita yksilöiden motiiveja jotka auttamistyön puitteissa vaikuttaisivat olevan hyvät, vaan tutkia sitä hyvien asioiden ja huonojen asioiden sekoitusta teologiassa ja maailman hallinnassa, jonka varjolla Paholainen ilmestyy valkeuden enkelinä.

Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild lyötiin ritariksi 1989 kuningatar Elisabet II:n toimesta. Seuraavaksi osa hänen portfoliostaan (https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild#cite_note-0):

Puheenjohtaja – The Economist (1972–1989)

Puheenjohtaja – British Merchant Banking & Securities House Association (1985–1989)

Varapuheenjohtaja – Milton Keynes Development Corporation (1971–1984)

Puheenjohtaja – United Racecourses (1977–1994)

Johtaja – De Beers Consolidated Mines (1977–1994)

Johtaja – IBM United Kingdom Holdings Limited (1972–1995)

Jesuiittojen, Illuminatin/vapaamuurarien ja Rothschildien vaikuttaessa Amerikkaan, se ei enää ollut entisensä. 1880-luvun loppupuolella Rothschildit rahoittivat tiettyjä USA:n teollisuusjohtajia jotka olivat: The Morgans, Rockefellers, Carnegies, Harrimans, Morgans jne. Sen johdosta Amerikkaan muodostui suuria rahoitusyhtiöitä. Gary Kah kirjoittaa kirjassaan Global Occupation sivulla 15: “Suuri osa Amerikan yritysvarallisuudesta on lopulta johdettavissa Euroopan vanhaan rahaan ja vapaamuurariuden yhdistetyn maailman intresseihin.” Rockefellerien kohdalla, heidän taloudellinen valtansa on suunnaton joka vaikuttaa myös poliittisiin päätöksiin.

Eräs merkittävimmistä globaalin talouden mahdollistajista oli Yhdysvaltain keskuspankin (Federal Reserve System [FED]) pystyttäminen vuonna 1913. Illuminati oli sen taustalla, niin kuin on havaittavissa mm. USA:n yhden dollarin setelistä jossa on Illuminatin merkkejä (niin kuin Kaikkinäkevä silmä, joka löytyy myös vapaamuurarien ja jesuiittojen temppeleistä, ja jopa “protestanttisista” kirkoista niin kuin myös joistakin suomalaisista luterilaisista kirkoista). Aluksi, vuonna 1913, Yhdysvaltojen kongressi hylkäsi ehdotuksen keskuspankin luomisesta, koska se oli ja on vastoin USA:n perustuslakia. Illuminati ei kuitenkaan luovuttanut, ja se tarjosi samaa lakiehdotusta pienin muutoksin saman vuoden joulukuussa, jolloin suurin osa sen vastustajista oli joululomalla kongressista. Näin se saatiin äänestettyä läpi. Siitä lähtien Illuminati on hallinnut Yhdysvaltojen taloutta keskuspankin kautta. Presidentti Woodrow Wilson allekirjoitti lakiehdotuksen asettamisen laiksi. Myöhemmin, havaittuaan mitä oli tehnyt, hän sanoi: “Olen tietämättäni tuhonnut maani.” (Austin P. Cooke, ibid.) On merkittävää, että Wilsonin uskottu neuvonantaja oli kenraali Edward House, joka oli Rothschildien palkkalistoilla (Gary Kah, Global Occupation). Wilson kutsui Housea “Minun alter egoni”. House asetti porrastetun tuloveron ja johti Amerikan Ensimmäiseen maailmansotaan. Housen vaikutus Wilsoniin on esimerkki siitä, että superpolitiikan maailmassa todelliset johtajat eivät aina ole niitä jotka näkyvät julkisuudessa. Myöhemmin, Georgetownin jesuiittayliopistossa opiskellut presidentti Bill Clinton möi kaikki valtion omaisuuserät kansainvälisille markkinoille.

Amerikkaan perustettiin tietynlainen keskuspankki, ns. Yhdysvaltojen toinen pankki, jo 1800-luvun alussa, mutta presidentti Andrew Jackson suljetutti sen (https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Bank_of_the_United_States). Jackson sanoi: “Tämä rohkea yritys jonka nykyinen pankki teki hallitakseen valtiota… on vain enne siitä kohtalosta joka odottaa amerikkalaista kansaa kun heidät joko harhautetaan säilyttämään tämä insituutio tai perustamaan toinen samankaltainen.” (Kongressille, 1836)

Abraham Lincoln oli merkittävä ylikansallisen vallan ja jesuiittojen vastustaja. Hän painatutti Amerikan sisäistä rahaa kansalle ilman korkoa, ja ilman velkaa kansainvälisillle pankkiireille. Pian tämän jälkeen London Times lehdessä luki, että jos Lincolnin suunnitelma onnistuu, niin “tuo valtio (Yhdysvallat)… tulee maksamaan velat pois ja olemaan ilman velkaa. Sillä tulee olemaan kaikki tarvittava raha jatkamaan kaupankäyntiä. Siitä tulee menestyksen ylivoimainen ennakkotapaus maailman sivistysvaltioiden historiassa.” (http://www.michaeljournal.org/lincolnkennedy.htm) Lincoln kuitenkin murhattiin.

Vielä myöhemmin John F. Kennedy yritti samaa kuin Lincoln. Myös hänen tarkoituksenaan oli painattaa korotonta ja velatonta rahaa kansalle, sekä palauttaa maa jälleen alkuperäiselle kullan arvolle pohjautuvalle taloudelle (ibid.; Col. James “Bo” Gritz, Called to Serve: Profiles in Conspiracy from John F. Kennedy to George Bush, Sandey Valley Nevada, Lazarus Publishing Co., 1991, s. 511, 522). Mutta hänetkin murhattiin. Kennedy teki muutakin joka vihastutti “maailman kuninkaita”. Hän hajotti CIA:n johdon ja veti joukot pois Vietnamista. Eric Phelps kirjoittaa, että jesuiitta McGeorge Bundy Council on Foreign Relationsista petti Kennedyn Sikojenlahden tapauksessa, jonka johdosta Kennedy tahtoi hajottaa CIA:n “tuhannen palasiksi”. (Vatican Assassins, s. 561; Amazing Discoveries, http://amazingdiscoveries.tv/media/128/215-revolutions-tyrants-and-wars/). Mutta ennen kaikkea Kennedy suunnitteli erottavansa kirkon ja valtion (Amazing Discoveries, ibid.). On varmaa, että ainakin se oli paavikunnan intressejä vastaan. Ehkä jesuiitat käyttivät kulissina Lyndon B. Johnsonin häikäilemättömyyttä, sillä jotkin vihjeet viittaavat Johnsoniin murhaajan palkkaajana (Evidence of Revision, 2:39:00-). Nämä seikat eivät aukottomasti todista, että jesuiitat/Illuminati olisivat murhanneet Kennedyn, vaan ne ainoastaan ovat raamatullisen salaliiton kanssa harmoniassa. Emme siis väitä tietävämme tarkalleen, mikä taho toteutti salamurhan, mutta tämän esimerkin esille tuominen vähintäänkin painottaa sitä, että on tervettä joskus epäillä ”maailman kuninkaita” (varsinkin silloin, kun virallinen selitys ontuu) sekä profetioiden että historian pohjalta. Yksinkertaisesti tästä syystä avoin lehdistö perustettiin länsimaihin: olemaan ”vallan vahtikoirana” juuri siksi, koska valtion syvät rivit ryhtyvät helposti suunnittelemaan ja ajamaan tyranniaa, niin kuin kävi mm. keskiajalla.

Keskuspankkien tarkoitus on saada valta määrätäkseen rahan arvon. Keskuspankki luo rahaa tyhjästä, ja lainaa sitä pienemmille pankeille, valtioille ja yrityksille, joka kasvattaa velkaa. Velan korko tekee elämästä vielä tukalampaa. Kansojen on elettävä velaksi, jolloin ne ovat riippuvaisia valtiosta/pankeista jotka ovat riippuvaisia keskuspankista. “Köyhä on rikkaan vallassa, velallisesta tulee velkojan orja.” (Sananl. 22:7) Myös Euroopan keskuspankki (ECB) luo rahaa (euroja) (Mitä on raha?). Jesuiittojen kouluttama ECB:n johtaja Mario Draghi sai Angela Merkelin luovuttamaan taloudellisen vallan ECB:lle (KTF Uutiset). Nyt ECB määrää koko EU:n raha-asioista. Epäilemättä Vatikaani on erittäin tyytyväinen Draghin suoritukseen, sillä keskitetty valta on edellytyksenä paavikunnan vallan uudelleennousulle.

Yksi jesuiittojen ovelimmista keinoista saada valtiot ja kansat hallintaansa, oli kullan arvon mitätöiminen. Paperiraha keksittiin Euroopassa 1700-luvun loppupuolella, ja aluksi se oli vaihdettavissa kultaan. Mutta vuonna 1933 Yhdysvallat takavarikoi kansan kullan ja siirtyi pois kultakannasta (http://www.taloudenperusteet.com/kirjoja/raha/fiatraha/#sdfootnote2anc). Sitten keskuspankki muutti kullan arvon ja kertoi että vain Amerikan dollari on käypä valuutta kullan lunastamiseksi. Vuonna 1944 julistettiin, että ainoastaan valtiot voivat vaihtaa dollareita kultaan. Keskuspankki on yksinkertaisesti toiminut niin kuin tahtoo, perustuslaeista ja kansasta välittämättä. Se jatkoi valtansa osoittamista vuonna 1971 kun Richard Nixon mitätöi mahdollisuuden vaihtaa rahaa kultaan. Toisin sanoen, koko talouden merkitys muutettiin pikkuhiljaa. Ei ole enää yleistä ja konkreettista rahan arvoa. Ei ole enää vakaata ja tasa-arvoista rahaa, vaan rahan arvo laskee jatkuvasti, joka johtaa hyödykkeiden kallistumiseen, joka johtaa suurempaan kuiluun rikkaiden ja köyhien välillä. Niinpä maailma on viety pisteeseen, jossa paavikunta on voinut tuoda esiin paavi Franciscuksen, nykyajan “Robin Hoodin”, joka ottaa rikkailta ja antaa köyhille sekä tuo “tasa-arvon” talouteen. Ihmiskunta on valmis Saatanan suurelle petokselle, jossa koko talousjärjestelmä uudistetaan uskonnollispoliittisen johdon säätelemäksi.

Ensimmäinen maailmansota oli merkittävä askel kohti kansainvälistä järjestystä. Sen seurauksena tuhoutui kaksi mahtavaa valtakuntaa, jotka olivat globaalin vallan esteenä: Itävalta-Unkari ja Tsaarien Venäjä. Toisen maailmansodan seurauksena myös kolmas mahti, Iso-Britannia, velkaantui niin pahasti että se joutui kansainvälisten pankkien armoille. Illuminatin johtamat pankkiirit hyötyivät eniten sodasta. Kaikki nämä kolme suurvaltaa olivat syvällä traditioissaan ja haluttomia muuttumaan globalistien suunnitelman mukaisesti. Maailmanhallitus olisi mahdotonta toteuttaa, jos nämä kolme olisivat johtamassa omaa politiikkaansa. Maailmansota pakotti ne muuttumaan.

Edmond Paris kirjoittaa kirjassaan Secret History of the Jesuits, että jesuiitat suunnittelivat 1. ja 2. maailmansodan Britannian imperiumin pään menoksi. Olihan Britannia vielä siihen aikaan, Parisin sanoin, “Protestantismin linnoitus”. 1. maailmansota aiheutti Britannian rapistumisen ja 2. maailmansota aiheutti sen tuhon. Samalla mitätöitiin brittiläisen sterling punnan asema maailmanlaajuisena valuuttana kun Yhdysvaltain keskuspankki perustettiin vuonna 1913. Ei kulunut pitkän aikaa kun 1. maailmansota aloitti Britannian hävityksen vuonna 1914; ja 2. maailmansodan jatkettua hävitystä, koko Iso-Britannia tuhottiin. Toisen maailmansodan jälkeen, 1944, kun täytyi perustaa jälleen kansainvälinen valuutta, Britannia oli poissa laskuista. 1. maailmansodan jälkeen perustettiin Kansainliitto, ja 2. maailmansodan jälkeen perustettiin Yhdistyneet kansakunnat, joka murskasi poliittiset muurit maailmanvaltion edestä. Myös Britannian oli siitä lähtien alistuttava Uuden maailmanjärjestyksen politiikkaan. Samalla perustetun Maailman pankin valuutaksi tuli Amerikan dollari. Puolestaan Committee on Foreign Relations yhdistyksen perusti Edmond Rothschild Pariisin rauhanneuvotteluissa. Sitä rahoittavat keskuspankit. Paavikunnan juoni, tiellä totalitaarisen maailmanvallan pystyttämiseen, onnistui.

On myös merkittävää, että vuonna 1917 suurinosa Amerikan vaikutusvaltaisimmista sanomalehdistä ostettiin, liitettiin yhteen konserniksi, ja asetettiin yhden johdon kontrolloimaksi. Nykyään lähes koko maailman media on Illuminatin hallinnassa, siksi, että sitä ei paljastettaisi (Congressional Record, 9.2.1917). Uutiset ja ohjelmat valitaan tarkasti. Monet kysyvät: miksi tätä ei ole paljastettu suurissa medioissa? Vastaus on, että se on lähes mahdotonta. Kuusi USA:n kongressin edustajaa ovat saaneet varoituksen halustaan paljastaa Illuminatin kontrolli. Jokainen heistä kuoli tapaturmaisesti.

V. Kansainvälinen talous ja YK

Illuminatin kahdeksan merkittävimpää suurpankkia ovat: Rothschildit (Lontoossa ja Berliinissä), Lazard Bros. (Pariisissa), Israel Moses Self Bank (Italiassa), Warburg Bank (Hamburg ja Amsterdam), sekä Chase, Lehman Bros., Kuhn-Loeb ja Goldman-Sachs (jotka kaikki sijaitsevat Wall Streetillä New Yorkissa). Amerikan ja Euroopan taloudellisilla jäteillä on täydellinen yhteistyö. David Rockefeller oli yksi Bilderberg ryhmän perustajista, ja sen kokouksissa käy myös Rothschildien edustus. On myös merkittävää, että yksi Goldman-Sachsin ja JPMorgan Chasen merkittävimmistä johtajista oli Maltan ritari Geoffrey T. Boisi (https://www.carnegie.org/about/trustees-and-staff/geoffrey-t-boisi/). Maltan ritarikunta työskentelee suoranaisesti paavikunnalle. Merkittävintä on se, että tärkein Bilderberg ryhmän perustaja oli mm. Vatikaanin, jesuiittojen kenraali Vladimir Ledochowskin ja Winston Churchill:n kanssa yhteistyötä tehnyt, katolilainen, Joseph Retinger (Retinger, Memoirs of an Eminence Grise, ed. John Bomian).

Bilderberg ryhmän ohella, toinen merkittävä globaalin talouden kehittäjä on G7, entinen G8, ryhmä. Se on johtavien teollisuusmaiden koalitio, koostuen talousministereistä ja keskuspankkien johtajista, ollessaan erityinen globaalin talouden esiaste. Ryhmä on myös tiiviisti mukana polittisissa päätöksissä, ajaa feodaalista julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä sekä on ollut mukana kansainvälisten sotavoimien järjestelyssä (Joan Veon, Power, Strategy and Players of World Government). Ryhmään kuuluu Italia (Pääministeri Matteo Renzi: katolinen), Japani (Pääministeri Shinzo Abe: shintolainen/buddhalainen), Kanada (Stephen Harper: protestantti, jonka valitsivat pääasiassa katolilaiset, ja joka on tehnyt monia lähentymisiä katolilaisiin), USA (Presidentti Barack Obama, joka on tunnetusti erittäin hyvää pataa paavi Franciscuksen kanssa), Ranska (Presidentti Francois Hollande: sosialistipuolue), Saksa (Angela Merkel, kristillisdemokraattinen puolue, jonka enemmistö on roomalaiskatolinen) ja Yhdistynyt Kuningaskunta (Pääministeri David Cameron: Anglikaaninen kirkko, joka on tunnetusti Rooman ystävä ja työtoveri).

Yhdistyneet kansakunnat perustettiin globaaliksi systeemiksi Toisen maailmansodan jälkeen. YK:n aikakausilehdessä kirjoitettiin: ”Me, Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenet, vakavasti julistamme yhteisen päämäärämme työskennellä joutuisasti Uuden taloudellisen maailmanjärjestyksen perustamiseksi.” (U.N. Monthly Chronicle, quoted by Mary Steward Relfe in When Your Money Fails… ’The 666 system’ Is here, Montgomery Alabama: Ministries Inc, 1981, p. 38) YK:n perustuslaki on lähes identtinen Neuvostoliiton perustuslain kanssa! (Des Griffin, Fourth Reich of the Rich, South Passadena California, Emissary Publications, 1978, s. 140). Miehestä nimeltä Alger Hiss ”tuli johtava pääsihteeri pian YK:n perustamisen jälkeen… Hiss ja Joseph E. Johnson (josta myöhemmin tuli Bildeberger ryhmän sihteeri) olivat ne, jotka kirjoittivat suurimman osan YK:n peruskirjasta, laatien sen Venäjän perustuslain ja Kommunistisen manifeston mukaan.” (David Allen Rivera, Final Warning: A History of the New World Order, Harrisburg, Pennsylvania, Rivera Enterprises, 1984, 1994, s. 167).

Yhdistyneiden kansakuntien historian merkittäviä paaluja ovat: 1944 perustettiin Kansainvälinen valuuttarahasto ja Maailman pankki. 1998 perustettiin Maailman kauppajärjestö (World Trade Organization [WTO]). 1998 perustettiin Kansainvälinen rikostuomioistuin (International Criminal Court [ICC]) Roomassa, jossa pidettiin anonyymi äänestys (Joan Veon, Power, Strategy and Players of World Government, https://www.youtube.com/watch?v=AlnL4UVCtRc). Silloin asetettiin kansainvälinen tuomioistuin, joka saa määritellä sen ketkä ovat mahdollisia terroristeja. Tuohon aikaan terrorismille oli vasta kolme kriteeriä, mutta luonnollisesti niitä tuli lisää 9/11 turman jälkeen. 9/11:sen jälkeen myös alettiin yhdistämään eri tiedustelupalveluja eri puolilla maailmaa. (Veon, ibid.)

Joan Veonin mukaan, maailman taloudessa ylimpänä ovat kansainväliset pankkiirit ja heidän hallitsemansa keskuspankit, International Organization of Securities Commissions (joka säätelee markkinoita; https://en.wikipedia.org/wiki/International_Organization_of_Securities_Commissions), sekä International Association of Insurance Supervisors (joka säätelee vakuutuksia; https://en.wikipedia.org/wiki/International_Association_of_Insurance_Supervisors) (Veon, ibid.) Veonin mukaan, tämä kolmen ylimmän kärki neuvoo taloudessa esim. Bilderberg ryhmää, Trilateraalista komissiota, Yhdistyneitä kansakuntia sekä Prinssi Charlesin perustamaa International Business Leaders Forumia (IBLF, http://www.iblfglobal.org/about-us). Veon ei kuitenkaan ollut tietoinen, että tätä kaikkea johtavat jesuiitat tai jokin katolinen salainen hierarkia. Veonin tutkimukset kuitenkin paljastavat YK:n agendan yhteneväisyyden paavikunnan kanssa. On mielenkiintoista ja hälyttävää, että YK:lla on kaikki itsenäisen valtion ominaisuudet: Johtaja, hallintorakenne (Yleiskokoukset), oma valuutta (Erityisnosto-oikeus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Erityisnosto-oikeus), oma rahasto/”valtionvarainministeriö” (IMF), oma tuomioistuin ja laki (International Court of Justice [WC] ja ICC), oma poliisi (Rauhaturvaajat) sekä oma vala (YK:n peruskirjalle). (Joan Veon, ibid.) Lisäksi YK on jo jonkin aikaa ollut perustamassa kansainvälistä verotusta (http://www.un.org/esa/ffd/topics/tax-cooperation.html), johon myös paavi Franciscus kehottaa hyvinvoinnin uudelleenjakamisella. Kansainvälisen valuutan muodostus on käynnissä (Veon, ibid.; http://globalcurrencyreset.net/what-is-the-global-currency-reset/).

VI. Kumpi on Antikristuksen merkki: totalitarismi vai riistokapitalismi?

Nykyisessä tilanteessa, kun osa ihmiskuntaa elää länsimaisessa yltäkylläisyydessä, ja osa ihmiskuntaa elää tappavassa köyhyydessä, monet näkevät että jotakin on vialla. Pörssikeinottelu ohjaa rahat tietyille tahoille. Tehdään verohuijauksia. Monikansalliset yhtiöt ovat valloittaneet maailman ja siirtäneet yrityksiään ns. kehittyviin maihin joissa työntekijöille voi maksaa vähemmän palkkaa. Rahanahneutta ja vallanhimoa, syystäkin, vastustetaan. Joskus sitä nimitetään “antikristillisen riistokapitalismin” selväksi merkiksi. Ne jotka sanovat niin, tuovat useimmiten myös painottavasti esille että valtioiden itsemääräämisoikeus on vienyt moniin ikäviin asioihin, ottaen esille valtioiden ahneuden. Samaan aikaan jotkut ajavat vapaiden globaalien markkinoiden asiaa. Mm. David Cameron ajaa vapaiden markkinoiden asiaa, jossa on mukana sosiaalista vastuuta (http://www.politics.co.uk/comment-analysis/2012/01/19/cameron-s-moral-capitalism-speech-in-full). Puolestaan paavi Franciscus tunnetusti on sosiaalisen vastuun kärkinimi ja ajaa varallisuuden uudelleenjakamista.

Sekä vapaita markkinoita ja monikansallisia yhtiöitä ajavan Cameronin että vapautuksenteologiaa ajavan Franciscuksen kannoille on yhteistä se, että molemmat ajavat globalisaation asiaa. Ylikansalliset markkinat mahdollistavat ylikansalliset lait. Tottakai on pahaa (“antikristillistä”) riistää köyhiä ja työntekijöitä sekä pyrkiä ahnehtimaan mahdollisimman paljon itselleen. Raamattu tuomitsee sen useassa kohdassa. Mutta usein ei oteta huomioon Antikristuksen toista puolta. Sillä kun riistokapitalismi on tehnyt tehtävänsä, voidaan julistaa vastuullisuuden, läpinäkyvyyden ja oikeanlaisten sääntöjen tärkeyttä. Myös Carrol Quigley, kuuluisa tutkija joka käytti lähteinään eliitin omia asiakirjoja, on samaa mieltä, että kapitalismi on vain väliaikainen järjestelmä rahakontrollin luomiseksi. Tätä kontrollia ajavat mm. YK ja IBLF. Tämä “oikeanlaisen sosiaalisen oikeuden”, oikeudenmukaisemman liike-elämän ja kestävämmän talouden etsiminen vie maailman paavikunnan järjestelmän, varallisuuden uudelleenjakamisen, luo. Yhteistä on se, että molemmissa talouden muokkausvaiheissa valta siirretään kansalliselta itsemääräämisoikeudelta globaalin johdon varaan. Tarkoituksella ei kerrota riistokapitalismin lopputulosta joka tulee olemaan paavikunnan moderni totalitarismi (jossa on sekä sosialismin että kapitalismin piirteitä) kun riistokapitalismi aiheuttaa sen, että ihmiskunta näkee ainoaksi keinoksi ”kristillisen” fasismin. Kyseessä on todellinen peto, jonka luonne ei ole muuttunut. Keskiajalla se näytti kyntensä mm. Inkvisition kautta.

Kansallisen itsemääräämisoikeuden väheksyminen ja suoranainen mitätöiminen on aina ollut paavikunnan tarkoitus. Se ei tarkoita sitä, etteivätkö valtiot pysyisi nimellisesti itsenäisinä, ja etteikö erilaisia valtiomuotoja ja kulttuureja voisi olla, vaan sitä, että korkein auktoriteetti on paavikunnalla, ja varallisuuden uudelleenjakaminen toteutuu jokaisessa yhteiskunnassa.

Uuden maailmanjärjestyksen puolestapuhujat usein painottavat, että luopumuksen ydin on ainoastaan siinä että uskonnollista järjestelmää tai valtioita ryhdytään pitämään jumalana. Usein siihen päin vihjataan tuomalla ilmi valtioiden vallanhimoa taloudellisella ja militaristisella puolella tai valtioiden ajattelemattomia päätöksiä ja kykenemättömyyttä rauhaan. Samalla johdetaan yhteiskristillisyyteen, joka painottaa sosiaalista oikeutta. Paavikunnan tarkoitus on aina ollut vallan keskittäminen Pyhälle Rooman Imperiumille, joka, heidän mielestään, tietää parhaiten, jopa paremmin kuin Jumala, mikä on kansalaisille ja maailmalle parhaaksi. Taustalla on kuitenkin Saatanan henki, joka todellisuudessa ei ajattele kansalaisten parasta vaan omaa etuaan ja vallanhimoaan. Kyseessä on Saatanan ovelin petos, jossa hän pukeutuu valkeuden enkeliksi.

Nämä edellä mainitut ikävät asiat ja “antikristuksen merkit” kertovat kuitenkin vain uskonnollispoliittisen vallan poliittisesta puolesta. Ne ovat osia Babylonin ekonimisesta luonteesta ja poliittisista petoksista. On muistettava, että Raamatun mukaan Antikristus on myös uskonnollinen valta. Itse asiassa koska paavikunnan pyrkimystä ja keinoja saada globaali taloudellinen ja poliittinen valta takaisin voidaan väittää vain salaliittoteoriaksi, niin varma tapa osoittaa paavikunta Antikristukseksi on verrata sen oppeja ja jumalanpalvelustapoja Raamattuun. Juuri nämä kristillisen uskon jumalopilliset puolet, totuuteen liittyvät puolet, Jumalan luonteeseen liittyvät puolet ja jumalanpalvelukseen liittyvät puolet tulevatkin näyttelemään niitä ratkaisevia tekijöitä Harmageddonin taistelun kahden vastapuolen välillä. Nämä puolet alkavat erottua jo nyt. Ensimmäisellä puolella ovat ne “jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.” (Ilm. 14:12) He ovat Jumalan Sanaan uskovia, Jumalan auktoriteettiin uskovia, Jumalan tulevaisuuden lupauksiin luottavia ja Jeesukselle kuuliaisia. Toisella puolella ovat Antikristuksen sanaan uskovat, Antikristuksen auktoriteettiin uskovat, Babylonin lupaamaan tulevaisuuteen luottavat ja paavikunnalle kuuliaiset.

Raamatun mukaan viimeisinä päivinä toteutuva vääränlainen uskonnollinen herätys painottuu paavikunnan ekumenian ja yhteiskristillisyyden julistukseen uudesta paremmasta valtakunnasta, joka on rakennettu ihmisen oman voiman ja kunnian varaan (aiheesta enemmän artikkelissa Kristillinen apokalyptiikka). Postliberaaliteologia (nykyinen teologia) nimen omaan johtaa kaikki kristityt ja kaikkien uskontojen edustajat ovelasti yhteen ainoastaan käytännön moraalisten arvojen pohjalle, joihin kaikki voivat yhtyä (ns. sisäisen uskon perustalle, hajottamalla näin kirkkokunnat jotta ne saadaan uuden järjestyksen: paavikunnan alaisuuteen). Juuri paavikunta pyrkii tarjoamaan ratkaisut edellä mainittuihin negatiivisiin asioihin, jotka ovat: väkivaltaisen fundamentalismin ongelma sekä ideologisen fundamentalismin ”ongelma” (joka lopulta vie myös raamatullisen fundamentalismin torjuntaan), rahanahneus (julistamalla kestävää kehitystä joka ohjaa fasismiin) sekä vallanhimoon (kukistamalla valtioiden suvereeniteetin sekä ohjaamalla ne yhteiseen globaaliin kontrolliin). Sekä paavi Franciscus että YK pyrkivät (nyt jo) avoimesti edellä mainittuihin tavoitteisiin. Sekä David Cameron että Franciscus pyrkivät vastustamaan ideologista fundamentalismia. Cameron sanoi puheessaan YK:ssa, että väkivaltaisen fundamentalismin lisäksi on vastustettava myös ideologista äärimmäisyyttä (http://www.newstatesman.com/blogs/the-staggers/2011/02/terrorism-islam-ideology; KTF News, https://www.youtube.com/watch?v=yzqMOduV38g). Franciscus sanoi lokakuussa 2013 messussa, että ideologinen kristillisyys on sairautta (http://www.logosapologia.org/?p=5300). Kesäkuussa 2014 paavi julistaa, että fundamentaalisuus on väkivaltaa [http://www.catholicnewsagency.com/news/pope-francis-interview-with-la-vanguardia—full-text-45430/])

Paavi Franciscus on myös innokas kestävän kehityksen kannattaja (http://www.interfaithsustain.com/pope/). Kestävä kehitys painottaa luonnonvarojen vastuullista käyttöä ja luonnon suojelua. Ne eivät itsessään ole huonoja asioita, mutta ne antavat tekosyyn fasistisen maailmanhallinnon pystyttämiselle, joka seuraa kansalaisten jokaista liikettä. Paavikunta käyttää ovelasti ilmastonmuutoksen ja saasteiden kuriin laittamista tekosyynä kansainvälisen oikeuden pystyttämiselle jossa kirkko ja valtio toimivat yhteistyössä. Myös Suomessa kirkko ja tiede alkavat yhä julkisemmin toimia yhteistyössä (MTV Uutiset).

Niin kuin muistamme, Antikristuksen valta on juuri totalitaarinen valta (Ilm. 13:15-17). Taloudelliset lait vievät uskonnollispoliittiseen lakiin, sillä pian julistetaan kansainvälinen sunnuntailaki, jonka tarkoitus on vahvistaa ihmiskunnan kuuliaisuutta maailman kestävän kehityksen, yleisen vakauden ja turvallisuuden järjestykselle. Niin kuin jo mainittiin, New Yorkin pormestari Bill de Blasio sanoi paavi Franciscuksen luovan todellista kansainvälistä omantunnon ääntä joka voi toteuttaa reilumman ja tasa-arvoisemman globaalin talouden.

Useissa tapauksissa, kestävän kehityksen ja luonnonsuojelun painottaminen perustuu lisäksi luonnon palvontaan ja panteismiin. Se on luonnon Luojan kieltämää toimintaa, koska se vie katseen pois Luojan arvovallasta sekä Hänen valmistamastaan pelastuksesta joka tapahtuu ainoastaan Jeesuksen Kristuksen kautta. Kestävää kehitystä ajavaan International Business Leaders Forumin perustajaan Prinssi Charlesiin on vaikuttanut paljon ns. Gaia-hypoteesi, joka on tieynlainen muoto panteismista joka kunnioittaa luontoa sekä myös palvoo sitä (Joan Veon, Prince Charles The Sustainable Prince, chapter 2). Charles on välillä julistautunut “Uskon puolustajaksi”, joka voi tarkoittaa mitä tahansa uskoa, koska hän on tunnetusti ylistänyt ja harjoittanut itämaista filosofiaa gurunsa alaisuudessa. Nykyään hän kertoo olevansa jälleen “Sen uskon puolustaja” (joka on joskus tarkoittanut protestanttista uskoa, mutta mahdollisesti alunperin katolista uskoa [http://www.historicist.com/the-reformation/were-the-reformers-deceived]) (https://en.wikipedia.org/wiki/Charles,_Prince_of_Wales). Prinssi Charles tarkoittanee sillä panteismia ja YK:nkin vaalimaa yhteisuskonnollisuutta, joka on katolilaista uskoa. YK:n yhteisuskonnollisuus, spiritismi, spiritualismi, psykologinen sukkestio ja panteismi perustuvat jesuiittafilosofi Pierre Teillhard de Chardinin ajatuksille. Hän on yksi merkittävin New Age liikkeen kehittymiseen ja YK:n spirituaalisen arvomaailman suosituksi tulemiseen vaikuttaneista tahoista.

Vastauskonpuhdistuksen tarkoitus oli alusta alkaen viedä maailma takaisin Rooman synkretismiin ja muinaiseen mystiikkaan, jota myös keskiaikaiset roomalaiskatoliset mystikot harjoittivat. Evoluutioteorian kautta nykyaikaiseksi mystiikaksi on noussut materialistinen ja panteistinen mystiikka; ja ekstistentialismin kautta nykyaikaiseksi mystiikaksi on noussut spiritistinen/spiritualistinen/psykologinen mystiikka, jossa pyritään yhtymään ihmisyyden/maailman yhteiseen panteistiseen henkeen, josta Georg W.F. Hegel käytti nimitystä geizt, valaistumisen kautta. Hegelin mukaan ihmisen henki/mieli (geizt) kehittyy sekä yksilönä että kollektiivisesti (Enemmän tämän hengellisen eksytyksen luonteesta artikkelissa Omega eksytys). Hegel näki ihmiskunnan kehittyvän kohti äärimmäistä orgaanista ”kommuunia”, jossa yksilön (kansalaisten) tehtävä on toimia ainoastaan valtion hyväksi. Yhä suurempi osa ihmiskunnasta alkaa uskoa, että koko maailma kehittyy näin ihmisen kautta panteistisesti. Niin kuin mainittiin, paavi Franciscus on kestävän kehityksen merkittävä ajaja. Hän myös uskoo, niin kuin on Katolisen kirkon virallinen kanta, makroevoluutioteoriaan (http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-declares-evolution-and-big-bang-theory-are-right-and-god-isnt-a-magician-with-a-magic-wand-9822514.html).

Oli aika, jolloin Englanti nosti protestantismin lipun korkealle paavikunnan vallanhimoa, totalitarismia, Raamatun ja pakanauskontojen sekoittamista ja taikauskoa vastaan. Paavikunnan yrittäessä mitätöidä Raamatun ilmoitus, uskonpuhdistus nostaa sen kunniaan. Britannia on ollut halki aikojen Jumalan ja Saatanan taistelukenttänä. Uskonpuhdistuksessa oli kyse paavikunnan vallan syrjäyttämisestä Raamatun (Jumalan) arvovallalla, johon paavikunta vastasi armottomilla sodilla ja vastaukonpuhdistuksella. Jesuiitat ja muut katoliset tai katolilaisuuteen perustuvat salaseurat voittivat Englannin, Euroopan, Amerikan ja maailman takaisin Lohikäärmeelle. Mutta viimeinen sana tulee olemaan Jeesuksella Kristuksella, kun Hän tulee taivaan pilvissä, aivan niin kuin Raamattu kertoo. Raamattu on yhä Jumalan sanaa, ja se tulee olemaan sitä loppuun asti. Jeesus sanoi: ”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.” (Matt. 5:17-18)

Jeremia kirjoitti tuomion ennustuksia muinaista (tyyppistä) Babylonia vastaan. Samat tuomiot on tarkoitettu myös lopunajallista (antityyppistä) Babylonia varten. Näiden tekstien inspiroijana on ollut taivaan ja maan Luoja. Hänelle kuuluu auktoriteetti koko maailmankaikkeuden hallinnassa. ”Kuka on minun vertaiseni, kuka voi vaatia minut oikeuteen? Kuka on se paimen, joka voi vastustaa minua?” kysyy Herra (Jer. 50:44). ”Me yritimme parantaa Babylonia, mutta ei se toipunut. Antaa sen olla! Palataan kotiin, kukin omaan maahansa. Babylonin tuomio ulottuu taivaisiin, sen rangaistus nousee pilviin asti.” (51:9) ”Sinä, Babylon, olet asunut suurten virtojen rannalla kaikkine aarteinesi, mutta nyt sinun loppusi on tullut, elämäsi viimeinenkin kyynärä on kudottu.” (13) ”Näin sanoo Herra Sebaot: — Mahtavan Babylonin muurit hajotetaan maan tasalle, sen korkeat portit sytytetään tuleen. Näin kansojen työ raukeaa tyhjiin ja kansakuntien vaivannäkö joutuu tulen saaliiksi.” (58) Katsokaa Herran myrskyä! Viha nousee, pyörremyrsky puhkeaa, rajuilma riehuu jumalattomien pään päällä! Herran hehkuva viha ei asetu, ennen kuin hän on vienyt loppuun aikeensa ja päätöksensä. Vielä tulee aika, jolloin te sen tajuatte.” (Jer. 30:23-24)

Puolestaan Johannes näki enkelin joka ”huusi kovalla äänellä: ’Kukistunut, kukistunut (langennut, langennut [KJV]) on suuri Babylon! Siitä on tullut pahojen henkien tyyssija ja kaikkien saastaisten henkien ja kaikkien saastaisten ja inhottavien lintujen pesäpaikka. Sen porton viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.’ Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: ’Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään’.” (Ilm. 18:2-4) Jumala kutsuu omiaan lähtemään ulos Babylonista ja sen harhakuvitelmista, joilla se kuvittelee rakentavansa maailman tulevaisuuden Lohikäärmeen totalitarismin varaan.

Vielä tänä päivänä, Jumalan armo kutsuu eksyneitä, oman voiman harhaan luottavia. Tämä maailma on kovettanut monien sydämet ja usein ihminen kääntyy helposti vallan ja uskomuksien puoleen jotka eivät katso ikuisiin periaatteisiin. Jumala kutsuu omiaan, meitä Hänen luotujaan, tunnustamaan syntinsä ja epäuskonsa sekä luottamaan ja turvautumaan Häneen. Silloin ihminen tunnustaa: ”Nyt minä käännyn ja kadun, minä käsitän nyt, mitä olen tehnyt, ja lyön rintaani. Suuri on häpeäni, nuoruudestani saakka olen sitä kantanut.” (Jer. 31:19) Siihen Jumala vastaa: ”Eikö Efraim ole minun rakas poikani, silmieni ilo? Vaikka puhunkin Efraimia vastaan, en voi häntä unohtaa. Minun sydämeni heltyy, en voi olla armahtamatta häntä” (20). Jeesuksen kautta, Jumala asetti pelastuksen synnistä ja kuolemasta yleisesti koko maailmalle. Mutta yksilön kohdalla, pelastus tapahtuu vain jos tämä kääntyy pois Babylonista ja ottaa vastaan pelastuksen. Jeesus tahtoo pelastaa jokaisen yksilön, juuri sinut! Se tapahtuu kun tahdot ottaa vastaan Jeesuksen sijaiskärsimyksen ja kuoleman syntiesi tähden Golgatan ristillä, ja valita Hänen tiensä. Teethän sinäkin niin tänään. Jeesus on luotettava; Hän on Jumalan Poika. Hän ei koskaan sinua hylkää. Hän sanoo: ”Pystytä merkkikiviä, aseta tienviittoja, jotta tietäisit, mistä tie kulkee. Paina mieleesi tie, se polku, jota olet kulkenut. Palaa kotiin, neitsyt Israel, palaa takaisin näihin kaupunkeihisi!” (21) Jeesus sanoi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä” Jumalan kaupunkiin (Joh. 14:6). Kun seuraamme Jeesusta, Hänen sanansa perusteella, meillä on toivo ja tulevaisuus.

Tämän artikkelin pääasialliset lähteet, innoittajat ja suurelta osin sen rungon rakentajat ovat Walter Veithin luento The Beamable Sustainable Princes (http://amazingdiscoveries.tv/media/596/934-the-beamable-sustainable-princes/),

Austin P. Cooken luento The 200 year Plot for Global Control – The Hidden Significance of the Impending One World Government (https://www.youtube.com/watch?v=UE37XgILlGY; alkuperäinen osoite: http://www.thesourcehh.org/video/austin_cooke/00_TS_200_Year_Plot.htm) sekä

Joan Veonin luento Power, Strategy and Players of World Government (https://www.youtube.com/watch?v=AlnL4UVCtRc)

Advertisement